Over VOC Maastricht

VOC Maastricht staat voor Vereniging Ondernemers Centrum Maastricht. Een ondernemersvereniging, opgericht in de jaren 90, voor binnenstadondernemers in Centrum West. Onze missie is kort maar krachtig: VOC informeert, inspireert en verbindt. Voor jou en met jou. Zo laten we de ondernemer - zo veel mogelijk op zijn manier - ondernemen.

Informeren

VOC Maastricht is een platform door en voor lokale ondernemers waar je terecht kunt voor informatie, vragen en ontwikkelingen die van invloed zijn op je zakelijke beslissingen. We bieden alle informatie op één plek: centraal, makkelijk en snel vindbaar. Zo houden we je up-to-date met actueel nieuws en relevante kennis.

informeren VOC Maastricht
inspireren VOC Maastricht

Inspireren

Als ondernemersvereniging vinden we het belangrijk om de Maastrichtse ondernemer te inspireren. We delen nieuwe trends, nemen je mee in alle ontwikkelingen en zoeken ook – waar mogelijk – naar aantrekkelijke voordelen voor leden. Onze belangrijkste thema’s zijn: veiligheid, bereikbaarheid, vergunningen, sfeer in de stad, evenementen en promotie.

Verbinden

We zijn de spil tussen alle betrokken partijen in de binnenstad. Tussen elkaar, de stad, de gemeente en alle andere instellingen zoals Maastricht Bereikbaar. Al in een vroeg stadium vertegenwoordigen wij de aangesloten ondernemers bij gemeentelijke besluiten. Door samen onze stem te laten horen, hebben we invloed op belangrijke beslissingen.

verbinden VOC Maastricht
why-1352167_640

Waarom VOC Maastricht?

  • Voel je betrokken en gehoord
  • Laat je stem gelden
  • Praat mee over belangrijke onderwerpen
  • Leg contact met andere ondernemers
  • Neem deel aan bijeenkomsten/evenementen

Voc Maastricht

Word lid van onze community!

Samen zetten we ons in voor een sterker ondernemersklimaat in de binnenstad van Maastricht.
Laat je stem horen!

joins us VOC Maastricht
Logo VOC Maastricht